Prijavljeni ste kot partner

NOVO: SIGMA ROX 4.0 ENDURANCE

20.03.2024 14:00
Raziskujte svet brez meja s SIGMO ROX 4.0 ENDURANCE

 

Ste strasten kolesar in vaše avanture ne poznajo meja? Se radi podajate na dolge, neznane poti in doživljate svet na dveh kolesih? Potem je SIGMA ROX 4.0 ENDURANCE prava izbira za vas.

Izjemna vzdržljivost za neskončne avanture

 

ROX 4.0 ENDURANCE je zasnovan z mislijo na dolge kolesarske podvige. Njegova zmogljiva baterija z do 41 urami delovanja vam omogoča, da na vaših kolesarskih avanturah uživate brez skrbi o prazni bateriji. Ne glede na to, ali se odločite za načrtovano pot ali se spontano odpravite po novi poti, vam ROX 4.0 ENDURANCE z inteligentno, uporabnikom prijazno navigacijo zagotavlja varno pot do cilja.

 

 

 

Inteligentna navigacija na dosegu roke

 

S funkcijo "Search & Go" lahko enostavno poiščete določeno lokacijo in se tja odpravite z navigacijo. Ne glede na to, ali v aplikaciji SIGMA RIDE vnesete naslov ali izberete točko na zemljevidu, lahko prilagodite svoje preference poti in takoj začnete z navigacijo neposredno na vašem ROX 4.0 ENDURANCE.

In če se med potjo odločite za spremembo smeri, vam ROX v trenutku posodobi vašo novo pot z ustreznim nadmorskim profilom.

 

Povezovanje in merjenje podatkov

 

ROX 4.0 ENDURANCE se lahko poveže z vašim električnim kolesom in zunanjimi senzorji, omogoča pa tudi uvoz poti iz priljubljenih portalov kot so komoot in Strava.

Z ANT+ in BLE povezljivostjo lahko priključite zunanje senzorje za hitrost, srčni utrip in kadenco, ki zagotavljajo natančne meritve.

 

 

 

Eleganca in funkcionalnost

 

Z elegantnim črnim dizajnom in športno obliko se ROX 4.0 ENDURANCE odlično poda na vsako kolo. Njegov šest centimetrski visokokontrastni zaslon z velikimi številkami zagotavlja enostavno berljivost podatkov, ne glede na svetlobo.

Inovativni Rdeči Krog in integrirani senzor za zračni tlak dodajajo napredne funkcionalnosti za merjenje nadmorske višine in prikaz podatkov o treningu.

 

 

 

SIGMA RIDE aplikacija: Vaši podatki, vaše poti

 

Z aplikacijo SIGMA RIDE lahko zbirate podatke o treningu, hitro nastavite prikaze zaslona na vašem pametnem telefonu in v realnem času spremljate najpomembnejše statistike. LIVE funkcija omogoča analizo podatkov med samo vožnjo, pametna obvestila pa vas ohranjajo povezane z zunanjim svetom, tudi med kolesarjenjem.

 

 

 

Svet je vaša steza

 

Z ROX 4.0 ENDURANCE boste odkrivali svet na način, kot ga do sedaj niste poznali. Ne glede na to, ali ste se odločili za bikepacking čez prostrane planjave, vzpon na gorske vrhove ali raziskovanje skritih kotičkov vašega mesta, vam ROX zagotavlja vso potrebno podporo in informacije. Navigacija, merjenje nadmorske višine in povezljivost z e-kolesi ter zunanji senzorji so le vrh ledene gore možnosti, ki jih ROX 4.0 ENDURANCE ponuja.

 

Skupaj z naravo, skupaj z ROX 4.0 ENDURANCE

 

Kolesarjenje ni le šport, je način življenja, ki vas povezuje z naravo in okoljem. ROX 4.0 ENDURANCE je vaš zanesljiv partner na poti do trajnostne mobilnosti. Omogoča vam, da raziskujete svet na trajnosten način, hkrati pa skrbite za svoje zdravje in dobro počutje.

 

 

 

Odkrijte neomejene možnosti

 

Z ROX 4.0 ENDURANCE boste našli nove poti, spoznali neznane destinacije in presegli omejitve, ki ste si jih morda postavili. Ta pametni GPS kolesarski računalnik je več kot le naprava; je vaš vodnik, trener in sopotnik na vseh poteh, ki še čakajo, da jih odkrijete.

Zaživite s polnimi pljuči, obogatite svoje kolesarske izkušnje in dovolite, da vas ROX 4.0 ENDURANCE popelje na potovanje, kjer so edina pravila tista, ki si jih postavite sami. Vaša naslednja avantura začne tukaj, z ROX 4.0 ENDURANCE. Ste pripravljeni na vzpon?

 

Za naročilo in nakup Sigma izdelkov obiščite specializirane kolesarske trgovine po Sloveniji!

Iz naše ponudbe

    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?