Bikehanic servis v ljubljanskih Stegnah

V originalni ekipi so združili znanje in izkušnje iz servisnih delavnic, servisiranja za tekmovalce najvišjega ranga, proizvodnje, prodaje, drugih panog kolesarstva ter celo korporativnega upravljanja.

 

… zelo ponosni pa so tudi na specializiran oddelek za vzdrževanje in servisiranje vzmetenja …

 

“Ej, veš kaj bi bilo ful noro? Če bi odprli en res noro spimpan servis za kolesa, s top mehaniki.”

In približno tako je ideja, ki je zorela dolgo časa, sprožila kolesje in v nekaj mesecih se je izoblikovala ideja in podoba podjetja Bikehanic, največja prelomna točka pa je seveda odprtje servisnih prostorov v ljubljanskih Stegnah.

V servisu “pošraufajo” vse vrste in znamke koles, zelo ponosni pa so tudi na specializiran oddelek za vzdrževanje in servisiranje vzmetenja. Njihova ambicija je biti najboljši servis koles daleč naokoli, hkrati pa želijo to storitev tudi približati vsem vam in jo narediti prijazno – z enostavnim naročanjem, kratkimi servisnimi roki in preglednostjo.

V originalni ekipi so združili znanje in izkušnje iz servisnih delavnic, servisiranja za tekmovalce najvišjega ranga, proizvodnje, prodaje, drugih panog kolesarstva ter celo korporativnega upravljanja. Vsak član ekipe je prispeval svoj delček v mozaik in skupaj so razvili storitev, za katero stojijo, hkrati pa so se pripravljeni tudi učiti in uvajati nove rešitve. V prihodnosti se jim bodo pridružili še novi sodelavci in vsak izmed njih bo pomagal graditi njihovo zgodbo.

Zaupajte jim in poskrbeli bodo za vaše kolo.