Selle Italia z ekipo Dimension Data

Na popolno razpolago ekipi bo celotno znanje Selle Italia, ter seveda izkušnje in najbolj prefinjeno rokodelstvo podjetja.

 

Selle Italia je z ekipo sklenil triletno sodelovanje, ki seveda vključuje tudi tehnični razvoj.

 

Nov uradni opremljevalec južnoafriške World Tour ekipe je Selle Italia, kateri bo s sedeži poskušal pomagati na poti do zmag na največjih dirkah.

Selle Italia je z ekipo sklenil triletno sodelovanje, ki seveda vključuje tudi tehnični razvoj. S sedeži Selle Italia bodo torej dirkali asi, kot so Mark Cavendish, Michael Valgren, Giacomo Nizzolo, Roman Kreuziger, Ben King in Edvald Boasson Hagen. Ekipa Dimension Data bo skrbela za promocijo znamke, prav tako pa bo zbirala uporabne tehnične informacije in povratne informacije za pomoč pri razvoju obstoječih izdelkov ter razvoju novih tehnologij.

Selle Italia pripravlja posebno grafiko “Team Edition” za sedeže koles ekipe Dimension Data. Tekmovalci ekipe so se sicer odločili za kombinacijo klasičnih ter modernih modelov sedežev, na dirkah bodo tako nastopali z modeli SLR in Flite, prav tako pa tudi z novim, inovativnim sedežem SP-01 Boost. Na popolno razpolago ekipi bo celotno znanje Selle Italia, ter seveda izkušnje in najbolj prefinjeno rokodelstvo podjetja.

Rolf Aldag, vodja tehničnega napredka pri ekipi Dimension Data for Qhubeka: “Selle Italia je eno izmed najbolj prepoznavnih imen v kolesarstvu. Imajo dolgo zgodovino v dirkanju in enostavno razumejo potrebe kolesarjev. Sedež je najbolj pomembna stična točka med kolesarjem in kolesom, zato je eden izmed najbolj kritičnih delov kolesa. Veseli nas, da bodo imeli naši kolesarji prednosti te izjemne znamke ter dostop do njihovega ogromnega znanja in izkušenj.”