Scottov Dan v Bike & Fun Scott Parku Cerkno

Za najmlajše bodo brezplačno na voljo poganjalčki in otroška kolesa, v družbi učiteljev gorskega kolesarstva pa se bodo naučili tudi različnih spretnosti.

 

Darilo za vsakega obiskovalca Bike&Fun Scott Parka Cerkno

 

Ob 60-letnici ene najstarejših kolesarskih znamk bomo na poseben način praznovali obletnico v Bike & Fun Scott Park Cerkno! Še posebej bomo na ta dan poskrbeli za najmlajše kolesarje, za katere bo na voljo Mini Bike Park z učitelji gorskega kolesarstva.

Test Scottovih koles

Scottov paradni konj Genius je v letu 2018 doživel veliko sprememb in kolesarji so navdušeni nad njim. Tudi vi jih boste lahko preizkusili, Scottova kolesarska ekipa pa bo poskrbela, da boste o njih izvedeli tudi vse tehnične podrobnosti.

Za test bodo na voljo:

enduro gorska kolesa Scott Genius
električna gorska kolesa Scott E-genius
gorska kolesa Scott Spark
otroška kolesa Scott

Mini Bike Park za učenje spretnostne vožnje

Za najmlajše bodo brezplačno na voljo poganjalčki in otroška kolesa, v družbi učiteljev gorskega kolesarstva pa se bodo naučili tudi različnih spretnosti na kolesu v razgibanem Mini Bike Parku, ki bo na voljo samo na Scottovem dnevu v Bike&Fun Parku Cerkno!

Darilo za vsakega obiskovalca Bike&Fun Scott Parka Cerkno: prvih 100 gorskih kolesarjev, ki bodo na Scottov dan v Bike&Fun Scott Parku kupili vstopnico, bodo Scottovi točki pri Alpski Perli prejeli darilo!