Scottov kolesarski dan je uspel | Video

Vsi, ki so se preizkusili na katerem od maratonov, so bili enotnega mnenja, da je bil Scottov kolesarski dan izpeljan na visokem nivoju, poskrbljeno je bilo prav za vse, manjkalo ni ničesar.

 

Glavni trg v Kranju je bil zadnjo majsko nedeljo povsem v znamenju kolesarjev in kolesark

 

Letošnja izvedba Scottovega kolesarskega dne je bila precej drugačna od lanske, a zato nič manj uspešna. Še več, lanski prvi Scottov kolesarski dan smo še nadgradili z več ponudbe, animacijami in dodatnimi dolžinami maratonov. Lani nam je ponagajalo le vreme, a nismo obupali in letos maraton pripeljali v staro mestno jedro Kranja. Spremenjen datum izvedbe nam je prinesel še sončen dan in poletne temperature, kar je bil tudi eden od razlogov za tako številčno udeležbo.

Glavni trg v Kranju je bil torej zadnjo majsko nedeljo povsem v znamenju kolesarjev in kolesark. Vsi udeleženci so imeli na razstavljenih stojnicah veliko za videti in preizkusiti, najmlajši so se lahko zabavali na velikem toboganu, se preizkusili na dveh spretnostnih poligonih Zavarovalnice Triglav in preprosto uživali, cel dan jih je zabaval Kuža Pazi, pomerili pa so se tudi na svojem maratonu. Pozdravit sta nas prišla še škrat Kranček in čebelica Banči. Obiskala sta nas tudi Luka Mezgec, naš nekdanji kolesar, danes pa član profesionalne ekipe ORICA GreenEDGE, in Primož Ravnik – Figaro, ki je lani zaslovel po spustu z jezu HE Moste. Srečelov nam je prinesel novo dobitnico SCOTTovega kolesa, pa tudi ostali dobitki so bili privlačni in zelo uporabni. Rekordno število udeležencev se je zapeljalo po dveh trasah malega in velikega družinskega maratona, v cilju pa so vsi prejeli spominske medalje, ki so jih pripravili varovanci Centra Korak iz Kranja.

Vsi, ki so se preizkusili na katerem od maratonov, so bili enotnega mnenja, da je bil Scottov kolesarski dan izpeljan na visokem nivoju, poskrbljeno je bilo prav za vse, manjkalo ni ničesar. Zadovoljni smo tudi v našem klubu, iz organizacijskega vidika nas veseli, da se število udeležencev vsako leto veča in predvsem to, da so bili udeleženci in ostali sodelujoči zadovoljni, saj smo prejeli same pozitivne odzive in vtise. Obljubimo vam, da se drugo leto ponovno srečamo in trudili se bomo biti še boljši in graditi nepozabno zgodbo Scottovega kolesarskega dne še naprej.