Scottov kolesarski dan

Prireditev, ki je vključena v akcijo Slovenija kolesari, bo imela tudi dobrodelno noto, saj bodo vsi udeleženci prejeli medalje, ki jih bodo izdelali varovanci Centra Korak iz Kranja.

 

Vsak udeleženec bo prejel tudi vrečko z darili sponzorjev in topel obrok

 

V Kolesarskem klubu Sava Kranj smo se letos odločili, da Scottov kolesarski dan organiziramo na Glavnem trgu v Kranju in tako tudi s kolesarskim dogajanjem pripomoremo k oživitvi starega dela mesta.

Kolesarska prireditev se bo z bogatim spremljevalnim programom začela že dopoldan, organizatorji pa bomo poskrbeli tudi za obilo animacije, še posebej za otroke (različni poligoni, Kuža Pazi, ustvarjalne delavnice, družabne igre, testiranja koles, servisno svetovanje …). Vsak udeleženec bo prejel tudi vrečko z darili sponzorjev in topel obrok.

V sklopu prireditve bodo organizirani kratek otroški maraton ter maratona za družine in posameznike z dvema izbirnima dolžinama, vse netekmovalnega značaja. Dan bo minil v prijetnem kolesarskem vzdušju, ob druženju in spoznavanju novih kolesarskih prijateljev.

Zato vas kranjski kolesarski klub vabi, da se vsi kolesarski navdušenci udeležite edinstvenega kolesarskega dne, ki bo 29. maja na Glavnem trgu v Kranju.

Prireditev, ki je vključena v akcijo Slovenija kolesari, pa bo imela tudi dobrodelno noto, saj bodo vsi udeleženci prejeli medalje, ki jih bodo izdelali varovanci Centra Korak iz Kranja.