Scottov kolesarski dan na Brdu

Na posestvu Brdo se bo na štartno-ciljnem prostoru na travniku ob hotelu ves čas odvijal pester spremljevalni in animacijski program.

 

Tako dirka kot tudi maraton bosta potekala pod mobilno oz. popolno zaporo ceste

 

Vabljeni na prvi SCOTTOV KOLESARSKI DAN NA BRDU, ki bo v soboto, 20. 6. 2015!

Dan bo minil v prijetnem, kolesarskem vzdušju, druženju in spoznavanju novih kolesarskih prijateljev.

Dogajanje se bo začelo z dvema cestnima dirkama za rekreativne kategorije amaterji, masters in ženske, ki bodo prvič štartali ob 9.00 uri, in nadaljevalo z družinskim maratonom ob 13.00 uri.

Na družinski maraton še posebej vabimo družine, saj bo maraton netekmovalnega značaja in hitrost prilagojena najmlajšim in najstarejšim udeležencem. Maraton je namenjen organiziranemu kolesarjenju družin, posameznikov in prijateljev, ki radi svoji čas na kolesu namenijo druženju in preživljanju prostega časa v naravi in na svežem zraku. Maratona se lahko udeleži vsak, ki čuti, da lahko izpelje dolžino 16,7 km ali 33,4 km.

Zato ni važno, ali imate cestno, gorsko, treking kolo, monocikel ali tricikel, BMX ali poganjalčka, važno je, da ste dobre volje in se pridete družit z nami, z vašimi starimi in novimi kolesarskimi prijatelji, občudujete lepote posestva Brdo, okoliških krajev, kjer bo potekala trasa, in sodelujete na prvem Scottovem kolesarskem dnevu na Brdu.

Vse o prvem Scottovem kolesarskem dnevu na Brdu.