SYNCROS | Legenda se vrača

Syncros je ime, ki ga mnogi povezujejo s pionirskimi leti gorskega kolesarstva. Podjetja sta leta 1986 ustanovila Peter Hamilton in Pippin Osborne ter si s svojo znamko takoj ustvarila ime proizvajalca vrhunskih komponent; takrat jih je bila le peščica. Znani so bili po edinstvenih in inovativnih komponentah, sprva za gorska kolesa, nato pa tudi za cestna.

Inovativnost in zasluge pri oblikovanju sodobnih koles pa žal niso mogle preprečiti turbolentnega obdobja, ki je bilo zaznamovano z mnogimi lastniškimi spremembami. Nazadnje se je ikonična znamka vrnila k svojemu pravemu značaju in z novo inženirsko skupino so tu znova izjemni izdelki. Vsi novi izdelki odsevajo visoke tehnološke standarde, hkrati pa so izdelani tudi z močnim poudarkom na integracijo v celoto kolesa. Takšen pristop bo v prihodnje še bolj opazen in bo rodil nove inovacije, kar bo še povečalo vrednost rekreativnih in tekmovalnih koles.

Izdelki Syncros so na voljo tudi v Sloveniji. V mreži SKM vam za zdaj ponujamo torbice, ročaje, tlačilke, multifunkcijsko orodje, nosilce za bidone ter pedala. Seveda pa lahko veliko komponent te znamke najdete tudi na kolesih Scott.