Kolesarsko obarvani vikend na Krvavcu

Od petka 23.8. do nedelje 25.8. boste ponovno na svoj račun prišli ljubitelji vrtenja pedal, še posebej tisti, ki imate radi kolesarske vzpone in ostale kolesarske vragolije, obenem pa vas zanimajo novosti in trendi za prihajajočo sezono 2014. Vikend, ki ga ne sme zamuditi noben kolesar.

Obetajo se namreč trije dnevi višinskega kolesarjenja (MTB traili / spusti s 1200 m višinske razlike), predstavitev novosti in trendov za sezono 2014, šola vožnje v kolesarskem parku Krvavec ter testi in izposoja gorskih koles z neomejeno uporabo 4 sedežnice Tiha dolina in kabinske žičnice.

Sobotno dogajanje bo popestril že tradicionalni Kolesarski vzpon na Krvavec (za kralja in kraljico Krvavca 2013), ki ga organizirata Športno društvo BAM.BI in rekreacijsko društvo STRMOL.

V soboto 24.8. bo od 9.00 do 14.00 organiziran test koles SCOTT na vrhu 4-sedežnice TIHA DOLINA in šola vožnje v kolesarskem parku Krvavec!

POMEMBNO OBVESTILO: Zaradi slabe vremenske napovedi in morebitnih neviht, test koles SCOTT na vrhu 4-sedežnice TIHA DOLINA v soboto 24.8.2013, odpade. Prestavljen je na 21. september, podrobnejše informacije bodo objavljene v kratkem. Hvala za razumevanje!