Prijavljeni ste kot partner

NOVI SILENCE eRIDE

25.09.2024 16:00

Odkritje novo mestno električno legendo.

 

NOVI Silence eRIDE je popolna kombinacija lahkotnosti, elegance, moči in seveda inženirstva.

 

 

Primerljiv z eleganco, močjo in lepoto balerine v gibanju, novi SCOTT Silence eRide ni zgolj ultimativno mestno električno kolo – je pravo umetniško delo.

 

S svojo lahko zasnovo, naravno podporo in minimalističnim dizajnom omogoča, da vsakdo v slogu brezskrbno drsi skozi mesto.

 

Poganja ga motor TQ-HPR50 in baterija kapacitete 360Wh. Lahek sistem ponuja pomoč za hitrejše in daljše vožnje, obenem pa zagotavlja skoraj ničelni upor, ko ni v uporabi.

 

 

URBANA MOBILNOST

 

"Smo na pragu naslednje faze mobilnosti z e-kolesi. To preobrazbo moramo oblikovati z novimi izdelki, storitvami, pogledi in pristopi. Kolo in e-kolo postajata utelešenje prilagodljive mobilnostne kulture." Tako trdi priznani raziskovalec prihodnosti in mobilnosti, dr. Stefan Carsten, in pri SCOTT-u se s tem popolnoma strinjajo.

 

Študije kažejo, da bi lahko do 70 % vsakodnevnih voženj z avtomobilom nadomestili z e-kolesom. To pomeni, da je e-kolo temelj prihodnje mobilnosti. Da bi pritegnili mestne trendseterje, vedno pomembnejšo vlogo igrajo estetika, moda, dizajn in tehnologija. Mnogi ljudje iščejo več lahkotnosti in stila v svoji mobilnosti.

 

Tu nastopi novi Silence eRide: SCOTT-ovo najbolj napredno mestno električno kolo, ki ni le začetek nove kategorije za blagovno znamko, temveč tudi začetek prihodnosti mobilnosti.

 

 

LAHEK, KOT IZGLEDA

 

Silence tehta le 14,5 kg, kar pomeni, da ga zlahka nosite po stopnicah, poleg tega pa je zasnovan tako, da se popolnoma prilega dvigalom.

 

Vsaka komponenta je zasnovana tako, da zagotavlja lahek videz in občutek, kot so elegantni karbonski okvir, kompakten in tih TQ motor, Syncrosovo popolnoma karbonsko krmilo in brezžično elektronsko prestavljanje Sram.

 

 

GEOMETRIJA

 

Silence eRIDE ima odprt spodnji nosilec, kamor je nameščena pogonska enota, kar omogoča lepo in urejeno integracijo. Kompakten sistem, ki ga je razvilo podjetje TQ, je imel ključno vlogo pri oblikovanju namestitvenih točk, kjer sta v okvir sestavljena pogonska enota in baterija.

 

Kompaktni in minimalistični nosilci pomagajo ohraniti gladko karbonsko konstrukcijo okvirja, s čimer se izognejo okornim ali zapletenim vmesnikom.

 

Na okvirju kolesa se ločita dve ključni območji. Lahkotnost kolesa omogoča enostavno uporabo brez električne pomoči, kar je dodatna prednost, ko govorimo o karbonski strukturi.

 

Prvič, za področja, kjer je kolesar v neposrednem stiku s kolesom, imamo specifično porazdelitev karbonskih slojev, ki zagotavljajo udoben občutek med vožnjo. Nasprotno pa so ojačitve togosti implementirane na spodnjem delu okvirja, kjer se nahaja večina teže in kjer se prenašajo sile pedaliranja. To zagotavlja odlično ravnovesje med togostjo in udobjem. Upravljanje kolesa vzbuja samozavest in kolesarju daje zelo varen občutek.

 

 

TQ-HPR50

 

Zahvaljujoč tihemu TQ motorju Silence eRIDE omogoča še več užitkov med vožnjo. Motor TQ-HPR50 zagotavlja 50 Nm največjega navora, napaja pa ga 360Wh notranja baterija, nameščena v spodnji cevi okvirja. Ima skoraj ničelni upor, kar pomeni, da je poganjanje zelo naravno tudi brez pomoči motorja, kar omogoča optimizacijo dosega baterije. Baterijo je enostavno napolniti prek običajne domače vtičnice, medtem ko se luči in menjalniki polnijo neposredno iz iste baterije.

 

Minimalistični zaslon na zgornji cevi je prilagodljiv, tako da lahko prikazuje metrike, ki jih želite videti. Bluetooth povezava z vašim pametnim telefonom omogoča prilagajanje motornih lastnosti glede na vaše želje. Potrebujete večji doseg? Nosilec za bidon je mogoče hitro zamenjati z TQ Range Extenderjem, ki doda 160Wh. TQ ima fantastičen ugled kot tehnološki vodja v številnih panogah. Na področju mobilnosti njihov motor HPR50 prinaša natančno inženirstvo v kolesarstvo z enim izmed najboljših motornih sistemov na trgu. TQ je ustvaril pravo mojstrovino inovacij, ki resnično izboljša kolo Silence eRIDE.

 

 

VEDNO POVEZAN

 

Za ohranitev urejenega krmila TQ sistem poudarja povezljivost naprav in minimalističen zaslon, ki se nahaja na zgornji cevi. LED zaslon na prvi pogled prikazuje vse bistvene informacije, kot so nivo baterije v odstotkih, doseg v kilometrih in način vožnje.

 

Želite imeti telefon vedno pri sebi? Kolo je opremljeno z nosilcem SP na krmilu, tako da preprosto telefon pritrdite na kolo.

 

 

 

LAHKE, ELEGANTNE IN MODERNE KOMPONENTE

 

Krmilo Syncros Creston IC combo iz karbona omogoča popolno notranje napeljevanje kablov za mehanske ali elektronske sisteme, zaradi česar je krmilo Silence izjemno čisto in lahko.

 

Syncrosova integrirana zadnja luč na sedežni opori zagotavlja, da ste vidni, medtem ko super moderen sprednji prtljažnik Syncros naredi Silence vaše sanjsko e-kolo.

 

 

 

 

Za nakup kolesa SILENCE eRIDE obiščite trgovine po Sloveniji!

 

Iz naše ponudbe

    -20%
    ELEKTRIČNO TREKING KOLO SCOTT SILENCE 2024
    Stara MPC z DDV:
    7.729,00 €
    Akcijska cena z DDV:
    6.183,20 €
    Najnižja cena v 30 dneh
    7.729,00 €
    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?