Prijavljeni ste kot partner

Continental Pure CONTACT

24.07.2024 08:55

PURE CONTACT. ROBUSTNO NAREJENA ZA UDOBNO VOŽNJO.

 

Ustvarjena za mestne kolesarje, ki želijo samozavest pri vožnji, nakupovanju in raziskovanju. Najsodobnejša kombinacija tehnologij Vectran in PolyX Breaker, skupaj z bolj trajnostno proizvodnjo z uporabo odgovorno pridobljene gume in bolj naravnih materialov, dviguje zaščito na povsem novo raven.

Vectran je spreden iz tekočih kristalnih polimerov. Tako nastane termoplastična večnitna preja. Za primerjavo: ta delno kristalna tkanina je bolj odporna na reze kot aramid, njena natezna trdnost pa je petkrat večja kot pri jeklu. Vectran zaščita je lažja, bolj prilagodljiva in učinkovitejša proti rezom kot primerljiva najlonska zaščita, brez, da bi vplivala na kotalni upor.

 

S tehnologijo PolyX Breaker™ prihaja avtomobilska strokovnost v sektor kolesarskih pnevmatik. Poliester se že vrsto let uspešno uporablja v avtomobilskih pnevmatikah in se je izkazal za izjemno učinkovitega. Izjemno odporna poliestrska vlakna so tesno križno pletena. Tako se doseže zelo visoka gostota tkanine, kar naredi zaščito odpornejšo tako proti tujkom kot tudi in še posebej proti predrtju. Ta zaščita ne vpliva na kotalni upor.

 

Primerno za e-kolesa: Pri naših pnevmatikah za e-kolesa se opiramo na več kot 100-letne izkušnje z mopedskimi in motociklističnimi pnevmatikami. Vse naše mestne/treking pnevmatike so ocenjene za standardno hitrost najmanj 25 km/h. Pnevmatike z oznako E50 so prav tako certificirane za S-Pedelece. Zaradi njihove visoko kakovostne strukture, je zaščita pred predrtjem visoka, kotalni upor pa nizek, kar zagotavlja zaščito pred prezgodnjo obrabo, ki jo povzroča dodatna pogonska sila.

 

Zaščita pred predrtjem na nivoju 8: Vectran Breaker, naša visokokakovostna tehnologija za dirkalne pnevmatike, se sreča s tehnologijo PolyX Breaker, ki se že več let kaže za izjemno učinkovito v avtomobilskih pnevmatikah. Kombinacija zagotavlja najboljšo zaščito pred predrtjem v naši ponudbi.

 

Posebej zasnovano za uporabo na električnih kolesih.

 

 

Kar najbolj trajnostna: ustvarjena iz ene tretjine trajnostnih materialov - silikat iz pepela riževih luščin, odgovorno pridobljen naravni kavčuk in obnovljivo mehčalo, združenih v eno izmed naših visoko zmogljivih pnevmatik.

 

Za naročilo Continental Pure CONTACT obiščite trgovine po Sloveniji!

Iz naše ponudbe

    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?