Čestitke slovenskima asoma!

Prvo in tretje mesto v skupnem seštevku, tri izmed štirih majic, več etapnih zmag …

 

29-letni Roglič se veseli prve slovenske zmage na tritedenskih dirkah

 

Čestitke slovenskima asoma Primožu Rogliču in Tadeju Pogačarju za izjemno dirkanje v Španiji! Postavila sta nov mejnik za slovenski šport, ki ga ne bo lahko preseči. Tadej je prišel do uspeha tudi z uporabo lahke in zračne čelade Met. Met Helmets je uradni opremljevalec moštva UAE Team Emirates.

Prvo in tretje mesto v skupnem seštevku, tri izmed štirih majic, več etapnih zmag … ne to niso rezultati slovenskih kolesarjev na domači dirki, ampak izkupiček Primoža Rogliča in Tadeja Pogačarja na Dirki po Španiji. Še nikoli prej se niso slovenski kolesarji tako zelo izkazali na katerem izmed Grand Tourov, pa čeprav je bil Roglič že tudi čisto pod vrhom. Za komaj 20-letnega Tadeja pa je bila to tako ali tako prva tovrstna preizkušnja, s pokazanim pa je milo rečeno presenetil prav vse (bolje rečeno bi bilo “šokiral”).

Tadej je resnično eden največjih talentov in strokovnjaki mu eden za drugim napovedujejo izredno prihodnost.
Tadej je član ekipe UAE Team Emirates, katere uradni opremljevalec je tudi italijanski proizvajalec čelad Met. Člani ekipe uporabljajo vrhunski model Trenta 3K Carbon, ki navdušuje s tehnologijo, nizko težo (210 -255 g, odvisno od velikosti), zračnostjo in nizkim zračnim uporom.