Scott Future Pro

V kolekciji otroških in mladinskih koles Scott za sezono 2019 najdete tudi modele Future Pro, ki zajemajo vrhunsko gorsko kolo, gravel kolo in celo električno otroško kolo!

 

… bodo otroci zagotovo uživali na svojem prvem kolesu z električnim pomožnim motorjem …

 

Kolekcija otroških in mladinskih koles Scott za sezono 2019 je nič manj kot fantastična, v njej pa poleg vse “klasike” najdete tudi modele Future Pro, ki zajemajo vrhunsko gorsko kolo, gravel kolo in celo električno otroško kolo.

Novi Spark 600 je zastavonoša Scottove nove serije otroških koles Future Pro. S 26-palčno geometrijo in enakimi geni kot zmagovalni Spark RC 900 je to na dirkanje pripravljeno gorsko kolo, zgrajeno okoli lahkega aluminijastega okvirja. Kolo je primerno za otroke višine okoli 140 cm.

E-kolo za otroke! Scott predstavlja model Roxter eRIDE 24/26 z geometrijo, ki je združljiva s 24- in 26-palčnimi plašči. Kolo je zabavno, zmogljivo in privlačno na pogled, zato bodo otroci zagotovo uživali na svojem prvem kolesu z električnim pomožnim motorjem (sistem Bosch).

Lahki Scott Gravel 24 je čisto pravo gravel kolo za otroke! S prestavnim sistemom Shimano in disk zavorami je kolo pripravljeno za vse vrste kolesarskih avantur. Dirkalno krmilo in ročice z integriranima zavorno/prestavno ročico s krajšim dosegom so prilagojeni otroškim dlanem.