Hamax Caress in Observer | Testiranje

Nemška potrošniška organizacija Stiftung Warentest je objavila rezultate primerjalnega testiranja otroških sedežev.

 

Hamax Caress in Observer odlična na neodvisnem testiranju

 

Nemška potrošniška organizacija Stiftung Warentest je objavila rezultate primerjalnega testiranja otroških sedežev, Hamax pa se je s svojim modelom izkazal v kategoriji sedežev za otroke do 15 kg in do 22 kg. Na testu so primerjali skladnost z evropskimi standardi, prav tako pa tudi vzdržljivost in uporabnost.

Otroški sedež Caress C2 (za otroke težke do 22 kg) je dobil najvišjo oceno v kategoriji, z odličnimi ocenami z vidika varnosti in vzdržljivosti. To potrjuje že izvedena testiranja drugih neodvisnih organizacij. Hamax Caress C2 sicer sodi v vrh ponudbe otroških sedežev, ob svoji predstavitvi v letu 2013 pa je na trg prinesel kar nekaj inovacij. Njegova oblika je umirjena in elegantna, zato je prejel tudi nagrado Red Dot za industrijsko oblikovanje ter zlato priznanje za inovativnost, ki ga podeljuje sejem Taipei Cycle.

Observer je otroški sedež, ki se pritrdi na krmilo, oblikovno pa spada v isto družino kot Caress C2. Observer je bil med najbolje ocenjenimi sedeži v kategoriji, prav tako z odličnimi ocenami z vidika varnosti in vzdržljivosti.

Sedeži Hamax so na voljo pri trgovcih SKM po vsej Sloveniji, ponudbo pa si lahko pogledate na naši spletni strani.

Primerjalni test otroških sedežev Stiftung Warentest.