Obvestilo o vpoklicu: Zipp QR

Če niste prepričani, ali je vaš patentni vijak del vpoklica, se obrnite na SRAM ali vašega prodajalca koles, za preverjanje.

Dragi SRAM kupec:

morda imate kolo opremljeno z ZIPP® patentnim vijakom. Ta patentni vijak je predmet varnostnega vpoklica. Če ima vaše kolo Zipp patentni vijak, prosim nehajte uporabljati svoje kolo, dokler ne ugotovite, ali je vaš patentni vijak del vpoklica. Patentni vijak lahko ne deluje v zaprtem položaju, kar predstavlja nevarnost padca in poškodb. Izdelek je bil prodan v obeh izvedbah iz titana ali jekla. Izdelek ni označen z UPC ali serijsko številko, vendar pa je prizadete patentne vijake mogoče prepoznati po obliki ročice za hitro zapenjanje in odsotnost identifikacijske oznake na zadnji strani, ki se nahaja, kot je prikazano spodaj.

Sliki 3 in 4 spodaj:

pogleda notranje strani ročice patentnega vijaka, ki vsebuje oznako, kar pomeni, da ni potrebna zamenjava. Patentni vijaki katere je potrebno zamenjati nimajo nobenega znaka na sredini zadnje strani ročice. Če imate patentni vijak, katerega je potrebno zamenjati, se obrnite na SRAM ali vašega prodajalca koles za brezplačno zamenjavo. Če niste prepričani, ali je vaš patentni vijak del vpoklica, se obrnite na SRAM ali vašega prodajalca koles, za preverjanje. Opravičujemo se za nevšečnosti, vendar je vaša varnost naša prednostna naloga. Na vprašanja o tem vpoklicu se obrnite na prodajalca ali na www.skm.si in www.zipp.com.