4. Triglav tek

V zadnjih treh letih je v družbi vrhunskih športnikov – ambasadorjev Triglav teka, kot so deskar Žan Košir, smučarska tekačica Vesna Fabjan, atletinja Marija Šestak, biatlonca Teja Gregorin in Jakov Fak, smučarska skakalka Katja Požun, ultramaratonca David Kadunc in Dušan Mravlje – za dober namen teklo že okoli 3500 tekačev.

 

4. Triglav tek bo na sporedu v soboto, 12. septembra

 

Zavarovalnica Triglav bo že četrtič zapored na Brdu pri Kranju za vse navdušene športnike in ljubitelje narave organizirala Triglav tek. Tudi letos bodo različne generacije in tipi tekačev v družbi slovenskih športnikov, ambasadorjev teka in mladih upov ob spremljavi zvestih navijačev tekli za dober namen.

Neokrnjena narava parka Brdo bo septembra v svoj objem znova privabila vse željne gibanja, druženja in dobre volje. V soboto, 12. 9. 2015, se boste tekači lahko pomerili na petih različnih razdaljah – na 21 in 10 kilometrov, na družinskem teku na 3,4 kilometre ali, po novem, poslovnem štafetnem teku na razdalji 3 x 3,4 kilometra in otroškem teku s Kuža Pazijem na 300 in 600 metrov. Prva dva teka bosta potekala po notranjem delu parka Brdo, gor in dol med stoletnimi drevesi ter v družbi tisočerih rastlin in raznolikih živalskih vrst.

Ritem dogajanju bo tokrat dajala ena najuspešnejših slovenskih glasbenih skupin Tabu, pridružil se jim bo tudi Samuel Lucas & The Groove station. Za piko na i tekače na 10 km, 21 km in na poslovnem teku čaka še atraktiven »goody bag«. V njem bodo tekaška majica in odsevni trak za pripenjanje štartnih številk.

Ne pozabite. 4. Triglav tek bo na sporedu v soboto, 12. septembra. Rok za prijavo pa se izteče 4. septembra.

Več informacij in prijave na www.triglavtek.si.