Zipp Vuka BTA Mount QuickView

Med rokama (ang. between the arms – BTA) vodoravno nameščen hidracijski sistem je najbolj aerodinamičen in s tem najhitrejši. Pika.

 

Triatloncem, stalno na sledi za lažjimi, enostavnejšimi in hitrejšimi rešitvami, je to poznano že nekaj časa. Raznorazne pogruntavščine z zadrgami in velcro ježki so zgodovina, odkar je ameriški triatlonec Jordan Rapp zaprosil Zipp, da sistemsko reši ta problem.

Rešitev je Zipp Vuka BTA Mount QuickView, ki je kompatibilna z vsemi Garmin® Edge® napravami in omogoča številne položaje za namestitev. Obenem so pri Zippu razvili tudi Zipp Vuka BTA karbonski nosilec bidona, ki s svojim natančnim objemom zagotavlja varno in enostavno uporabo.

Jordan Rapp o končnem izdelku: ” Krasno je bilo sodelovati z Ben Waite-om (Zipp) in Markom Cantelo (SRAM). Vsi moji vtisi so bili toplo sprejeti in upoštevani, kadarkoli smo naleteli na oviro je bilo rečeno: ” Ok, to ne deluje. Kako bomo to izboljšali? ” Cilj je bil napraviti najboljši izdelek v svojem razredu in to nam je z gotovostjo uspelo. “