NILOX: novost v ponudbi SKM

Pri trgovcih v mreži SKM že lahko kupite kamere italijanskega proizvajalca Nilox, ki navdušujejo s kvaliteto slike, praktičnostjo ter razmerjem med ceno in kvaliteto. Jedro ponudbe tvori kamera Nilox Foolish, na voljo pa so tudi posebni modeli, na primer model Ducati v značilni rdeči barvi. Kamera Foolish snema z ločljivostjo Full HD 1080 s hitrostjo do 60 sličic na sekundo, objektiv pa nudi najširši vidni kot v razredu, kar 175 stopinj. Kamera ima vgrajen tudi laser za lažjo nastavitev pravega kota kamere. Seveda lahko s kamero slikate tudi fotografije, uporaba kamere pa je izredno enostavna – en gumb je za snemanje videa, drugi za snemanje fotografij. Kamera je nameščena v vodoodpornem ohišju iz trde plastike, snema pa na kartice Micro SD.
Kamere Nilox Foolish uporabljajo številni znani športniki, poleg tovarniške ekipe Ducatija sta nam dobro znana tudi plavalka Federica Pellegrini ter ekipa Cannondale s Petrom Saganom na čelu.
Cena kamere Foolish je od 209,99 evra dalje, na voljo pa vam je seveda tudi cela vrsta dodatkov, od LCD zaslona do vseh mogočih nosilcev in trakov.